Sommarplanering till fulländo.

Hallå där!
-Köp blåbär!
 
 
 
Nej, men hej!
 
Idag har jag jobbat min sista dag på mitt sommarjobb! Jobbade på Torekällbergets bageri!! Det var faktiskt ganska kul! Förutom kläderna. HEMSKT! Notera: Usch fy blä. (Skulle lagt upp en bild men datorn laggade så den ville inte laddas upp.)
 

Jag har faktiskt inte gjort så mycket på senaste tiden... Hängt mycket med vänner, jobbat mycket samt dansat mycket! Det har faktiskt varit en så grymt otrolig sommar hittills! Taggar så extremt mycket på fortsättningen!
 
Som avslutning på denna sommarplanering som jag framfört så vill jag tillägga lite småsaker! Innan jag avslutar den för att jag inte orkar mer!

Nu kör vi!
 
När man har sommarlov, måste man ha saker att göra. Åka bort kanske? - JA!
 
FESTIVALTIPS! - HERE I COME!!!
 
http://frizon.nu/
http://gullbrannafestivalen.com/
http://www.bravallafestival.se/

Samt fler som ni får tipsa själva om! (Jag vet att de två utav festivalerna redan har inträffat men det kommer en sommar nästa år också! Satsa då!)

Men nu är jag lite för trött för att bry mig mer om planeringen. Jag tycker att det räcker med den.

Sen långt tillbaka har mitt rum också blivit klart! Det blev klart kvällen innan min födelsedag! Så jag flyttade in och blev väckt med frukost på sängen! Mys! Såhär blev slutresultatet:
 
 
Jag har fortfarande inte satt upp några gardiner... Hoppsan!
 

Nu är det så att jag tror att jag har dragit på mig en fin liten halsfluss! Mumsigt... NEJ! Jag vill inte! Jag vill vara frisk. Jag vill kunna hoppa ner i vattnet och simma runt som en liten fisk! Jag vill kunna äta mat utan att få ont utav att svälja. Jag hatar halsfluss. 
 
 
Jag vet att hata är ett starkt ord, men här passar det in otroligt bra.
 
Nu ska jag gå och bota mig! Tekannan kommer att användas för fullt de närmaste dagarna nu.
 
Boomshakalaka!
- Cookiebabe.

RSS 2.0